SVT Sport lanserar hockeyblogg

Publicerad

SVT Sport utökar hockeybevakningen med en ny hockeyblogg. Här kommer man att kunna hitta nyheter, kommentarer och inblickar bakom kulisserna i hockeyvärlden med hjälp av SVT Sports och Hockeykvälls profiler, bland andra  Marie Lehmann, Chris Härenstam och  Dusan Umicevic.

Tre gånger i veckan kommer tittarna också att kunna diskutera kvällens matcher direkt med Marie, Chris eller Dusan i en livechatt. I första hand tisdagar, tisdagar och lördagar. Gå direkt till bloggen!

– Det här känns som ett roligt och naturligt steg. Istället för att bara vara på banan på torsdagkvällar kommer Hockeykväll nu att leva hela veckan, och vara med i snacket när det händer något, säger Max Bursell, projektledare för Hockeykväll.

– Vi hoppas också kunna få mycket tillbaka från tittarna i livechattarna kring matcherna som vi kan ta med oss till TV-programmet Hockeykväll.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

SHL

Mer i ämnet