Vänersborg bärgade poäng i Västerås

Uppdaterad
Publicerad

Talangen Robin Öhrlund gjorde ett drömmål när Vänersborg fixade en poäng efter 4-4 i Västerås.

Hans 2-1-mål i mitten av första halvlek var riktigt läckert. 22-årige Öhrlund satte full fart strax efter halva plan och tog kortaste vägen rakt igenom VSK-försvaret och satte dit bollen med hög fart.

– Vi har pratat en del under säsongen om att jag ska försöka komma i de lägena på offensiv planhalva. När jag väl fick upp farten i mitten var den bara att fortsätta själv förbi VSK-försvaret, säger Öhrlund till Bandypuls.

VSK: ”Kommer inte riktigt upp i nivå”

Öhrlund var även delaktig i poängen genom att spela fram Johan Koch som fri med Henrik Kjellsson lyfte in 4-4 efter att ha hamnat i snäv vinkel från vänster. 

VSK:s motsvarighet till Öhrlunds läckra mål var när Martin Landström tog sig fram från vänsterkanten, hoppade på slutet, och lade in 4-3 för hemmalaget.

– Hela matchen är sådär tycker jag. Jag tycker inte att vi riktigt kommer upp i nivå när det gäller inställningen,  säger VSK-målvakten Henrik Kjellsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.