Full fight och LeBron James lyfter bort Chris Paul för att lugna ned situationen Foto: TT Nyhetsbyrån

Förlust för LeBron i hemmadebuten

Uppdaterad
Publicerad

Det blev förlust för LeBron James och Los Angeles Lakers i James hemmadebut.

LeBron James har fått en tuff start i Los Angeles Lakers. Efter förlusten borta mot Portland i premiären mötte Lakers i morse Houston Rockets. Och det var en jämn match hela vägen till slutet, där Rockets till slut kunde rycka och till slut vinna med 124-115.

I den sista kvarten avbröts matchen i cirka tio minuter efter att tumult uppstått sedan Lakers Brandon Ingram knuffat James Harden. Bråket eskalerade när Lakers guard Rajon Rondo fick in en vänsterkrok i Houstons Chris Pauls ansikte.

LeBron James fick sedan lugna ned Chris Paul medan Lakers lagkamrater lugnade ned Brandon Ingram.

Bråket ledde till att både Paul och Rondo blev utvisade, medan Ingram fick en personlig foul, och två tekniska, vilket ledde till att även han leddes av planen.

LeBron James gjorde till slut 24 poäng på 39 minuters speltid medan James Harden, utsedd till ligans bästa spelare förra året, ledde sitt Houston och blev bäste poängplockare med 36, med utvisade Chris Paul som tvåa med 28 poäng.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.