Jonas Jerebko ska bli pappa för andra gången. Foto: Bildbyrån

Jerebko saknades igen när Golden State Warriors vann

Uppdaterad
Publicerad

Golden State Warriors har växlat upp. Laget tog i natt tionde raka segern i NBA-basketen när Boston Celtics slogs tillbaka med 115–111.

Men svenske Jonas Jerebko fanns inte med i mötet mot sina tidigare lagkamrater.

Golden State är ett oslagbart lag för tillfället. Efter 115–111 borta mot Boston är laget uppe i tio raka segrar i NBA-basketen.

Med 47 sekunder kvar att spela var matchen helt jämn. Då satte Klay Thompson två straffkast för en bortaledning som Boston inte mäktade med att kvittera, trots tre klara chanser. Kevin Durant blev poängbäst i Golden State, med 33 poäng.

Jonas Jerebko spelade inte för det regerande mästarlaget, och det var den andra raka matchen som 31-åringen från Kinna missade.

Warriors är just nu ute på en bortaturné som avslutas på måndag borta mot Indiana Pacers, men Jerebko lämnade laget redan i torsdags inför mötet med Washington Wizards då han rest hem till Oakland för att vara med sin fru Johanna inför födandet av familjens andra barn. Paret har sedan tidigare en dotter, Izabel, som snart fyller tre år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.