Foto: TT Nyhetsbyrån

Nya poäng för Jerebko i Golden States seger

Uppdaterad
Publicerad

Golden State Warriors fortsätter att gå som tåget i NBA.

I natt togs fjärde segern på de inledande fem matcherna när laget besegrade New York Knicks med 128–100 – och ännu en gång stod svenske Jonas Jerebko för en hyllad insats med sina åtta poäng.

Jonas Jerebko har fått en smakstart i sitt nya lag, NBA-giganten Golden State Warriors.

Svensken har stått för flera fina insatser, inte minst avgörandet mot Utan Jazz, och plockat in vinst efter vinst. I natt stod 31-åringen för åtta poäng och sju returer på 18 minuters speltid i Golden States vinst med 128–100 mot New York Knicks.

Men att stå ut i det stjärnspäckade laget är inte lätt. Storstjärnor som Stephen Curry och Kevin Durant har som vana att sno rubrikerna.

41 poäng av Durant

Senast blev Curry mannen på allas läppar i USA när han gjorde hela 51 poäng i vinsten mot Washington Wizards. I natt ville inte Kevin Durant vara mycket sämre med sina 41 poäng.

– Jag tränar på det här varje dag och förbereder mig före matcherna för att komma ut här och vara mig själv när strålkastarna tänds, det var skönt att få vinsten, säger Kevin Durant till NBA:s hemsida efter matchen.

Laget placerar sig nu på andraplats i Western Conference efter fem spelade matcher.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.