Mikaela Laurén fick mersmak efter comebacken. Foto: TT

Laurén: ”Vill ha en returmatch”

Uppdaterad
Publicerad

Det blev inte ett nytt mästarbälte för Mikaela Laurén, 43, i comebacken mot kanadensiska mästaren Marie-Eve Dicaire, 32 i helgen.

Men trots det gav matchen mersmak, och det är svårt att lägga av med boxningen, säger hon.

– Jag skulle vilja ha en returmatch mot henne, säger hon till Aftonbladet.

– Jag hatar att förlora. Hade jag vunnit matchen hade garanterat Dicaire och hennes team velat ha en returmatch. Nu får vi se vad de säger. Jag fick väldigt bra respons från publiken och media i Kanada. De vill se mig igen, säger hon till Sportbladet.

Laurén sade inför matchen mot kanadensiskan i en intervju med DN att hon gjorde comeback delvis för att bekosta IVF-behandling för att bli gravid. Blir hon gravid kommer hon inte att gå någon match, säger hon, men fram till dess är hon öppen för det.

– Jag har plockat ut ägg så att vi kan prova med IVF-behandling till hösten. Men först ska vi försöka ett tag till och se om det går att lösa på naturlig väg, säger Laurén till Sportbladet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.