Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: TT

Tommy Fury slog Jake Paul i upphajpade boxningsmatchen

Uppdaterad
Publicerad

Jake Paul är inte längre obesegrad.

Den kände youtubern och sociala medier-profilen förlorade i natt den upphajpade matchen mot Tommy Fury.

– Jag kommer att komma tillbaka, säger Paul.

Från att ha varit en stor personlighet på sociala medier och världskänd hos den yngre publiken har den nu 26-årige Jake Paul på tre år byggt en rejäl hajp kring sin boxningskarriär.

Faktum är att han inför nattens match i Saudiarabiens huvudstad Riyadh inte hade förlorat en enda av sina sex proffsmatcher, men han hade å andra sidan fått en del kritik för att han inte mött någon som är skolad som en klassisk proffsboxare – utan främst MMA-profiler.

”Kommer att komma tillbaka”

Men i natt åkte han för första gången på en förlust. Obesegrade Tommy Fury, lillebror till tungviktsmästaren Tyson Fury, vann på poäng.

– Jag kommer att komma tillbaka. Jag tycker att jag förtjänar en returmatch. Det var en jättebra och jämn match, sade Paul i ringen efter matchen.

”Ingen har trott på mig”

Tommy Fury var rejält glad efter match.

– Under min kamp de här två och ett halvt åren så har jag haft en dröm och en vision och ingen har trott på mig. Nu kan alla se och lära, sade han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.