Alexander Isak målskytt igen. Foto: Bildbyrån

Alexander Isaks lånesuccé fortsätter

Två mål och en assist under en timmes spel borta mot Heracles.

Alexander Isak, 19, är glödhet borta i Nederländerna. Den svenske anfallaren har nu svarat för tio ligamål på tio matcher under sin lånesejour i Willem II.

Alexander Isak rullade in 1-0 på ett friläge i slutminuterna av den första halvleken borta mot Heracles i ligaspelet under tisdagskvällen.

I början på den andra dundrade han in 2-0 stolpe in.

När dryga timmen var spelad passade den svenske anfallaren fram Vangelis Pavlidis till 3-0.

Hemmalaget putsade sedan till siffrorna två gånger om, men i den 87:e minuten ordnade Alexander Isak ännu en mågivande passning när han elegant friställde lagkamraten Marios Vrousai som enkelt avgjorde matchen fram till 4-2. Matchen slutade sedan 4-3.

Nu har Alexander Isak gjort tio ligamål på tio matcher sedan utlåningen från Dortmund i januari. 19-åringen är den andra svenske spelare att lyckas göra tio mål på tio matcher i holländska högsta ligan sedan Inge Danielsson för Ajax 1968.