Se avgörande målet och missarna som fällde Rosengård. Foto: DAZN/Bildbyrån

Andra raka förlusten för Rosengård i Champions League-gruppspelet

Rosengård har fått en tuff start på Champions League-gruppspelet.

Borta mot Benfica föll svenskorna med 1–0 – efter två missade jättelägen i slutet av matchen.

– Vi måste sätta våra lägen, säger Olivia Schough i DAZN:s sändning.

Se det avgörande målet och Rosengårds missar i spelaren ovan.

Premiären hemma mot Frankfurt slutade med 2–1-förlust, efter en sen reducering av Olivia Schough.

Under onsdagskvällen föll Rosengård på nytt i Champions League-gruppspelet. Borta mot portugisiska serieledaren Benfica blev det en ny förlust.

Efter en mållös första halvlek tog Benfica ledningen tidigt i den andra halvleken. Kika Nazareth rann igenom Rosengårds försvar innan hon placerade in 1–0.

Missade jättelägen

I slutskedet av matchen fick Rosengård två jättelägen att kvittera, först genom Mai Kadowaki och sedan Bea Sprung på returen.

Benficas målvakt Lena Pauels stod dock emot och höll nollan.

– Det var en jämn match men vi var inte tillräckligt bra i sista tredjedelen. Vi måste sätta våra lägen, säger Olivia Schough i DAZN:s sändning.

Efter två spelade matcher ligger Rosengård sist i CL-gruppen, som toppas av regerande mästaren Barcelona.

På torsdagen sänder SVT matchen mellan BK Häcken och Real Madrid med start 18.30 i SVT2 eller i Play.