Ange Postecoglou blir ny tränare i Tottenham Foto: Bildbyrån

Ange Postecoglou ny tränare för Tottenham

Uppdaterad
Publicerad

Ange Postecoglou blir ny tränare för Tottenham.

Han har skrivit ett fyra årskontrakt med klubben.

– Han har med sig en positiv inställning och en snabb, offensiv spelstil, säger ordförande Daniel Levy.

Den gångna Premier League-säsongen innehöll en hel del förändringar på tränarposten för Tottenhams del. Antonio Conte inledde på posten men på grund av bristfälliga resultat fick han lämna. Det följdes sedan av två omgångar med olika interimtränare, i form av Cristian Stellini och Ryan Mason.

Nu är den permanenta ersättaren klar. Australienaren Ante Postecoglou tar över och har skrivit ett fyraårskontrakt. Ordföranden Daniel Levy menar att han kommer med en positiv inställning och en offensiv spelstil.

– Han förstår vikten i att hålla länken till akademin och att det är avgörande för klubben, säger han om tränaren som senast kommer från Celtic.

Tottenham slutade på på åttondeplats i Premier League under den gångna säsongen.

KLIPP: ”Svennis” avslöjar att han tipsade Roman Abramovitj att köpa Chelsea

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Svennis” avslöjar i en ny dokumentär att han tipsade Roman Abramovitj att köpa Chelsea. Foto: Från dokumentären ”Fever Pitch – The Battle for the Premier League”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.