Athletic närmast segern mot Gais

Athletic tog med sig en poäng borta mot Gais (1–1) och har bara förlorat en match på de sju inledande i Superettan.

Gästerna tog ledningen efter 25 minuters spel genom Chidi Dauda Omeje.

Matchen var spelmässigt jämn och kvitteringen av Johan Lundgren fem minuter in i andra halvlek var logisk.

Superettan

På stopptid hade sedan gästerna fyra bra möjligheter att avgöra, men oskärpai avsluten samt ett par fina ageranden av Gais målvakt Tommi Vaiho gjorde att det till slut blev delad pott.

Gais har två segrar på åtta matcher och tar sig precis över kvalstrecket, en poäng till godo, dock med en match mer spelad.