​Omar Eddahri är klar för Djurgården Foto: Bildbyrån

Eddahri tillbaka i Sverige – klar för Djurgården

Publicerad

Inte alls som tänkt i Sirius. Men kanske är det i Djurgården ​Omar Eddahri ska slå igenom på allvar. Han är i alla fall tillbaka i klubben han spelade som junior.
– Ända sedan jag spelade i Djurgården för många år sen har det alltid varit en dröm att få spela för A-laget, säger han till klubbens webbplats.

Djurgården har hittat den offensiva förstärkning klubben har letat efter under hela sommaren. På sin webbplats meddelar den fotbollsallsvenska tabellfemman att Omar Eddahri tecknat ett kontrakt för resterande del av säsongen.

Eddahri – som tillhörde Djurgården som junior – lämnade Sirius för marockanska Ittihad Tanger så sent som i juni, men är alltså redan nu tillbaka i svensk fotboll igen.

Varit på väg till Djurgården tidigare

”Det känns fantastiskt att vara tillbaka. Ända sedan jag spelade i Djurgården för många år sen har det alltid varit en dröm att få spela för A-laget. Jag har tagit en lite annorlunda väg för att komma hit men nu blir det äntligen av. Jag har varit på väg till Djurgården flera gånger så det är kul att det händer”, säger Eddahri.

27-årige Eddahri, som främst är offensiv mittfältare, har tidigare i karriären även spelat allsvensk fotboll för AFC Eskilstuna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer