Saman Ghoddos. Foto: Bildbyrån

Vändningen: ”Ghoddos inte klar för Huesca”

Uppdaterad
Publicerad

Saman Ghoddos såg ut att ha bestämt sig för att spanska Huesca skulle nästa klubbadress.Det bekräftade hans agent via sociala medier i dag – men nu dementerar Östersunds sportchef uppgifterna.– Han är absolut inte klar för någon klubb, säger Daniel Kindberg till Expressen.

Östersunds storstjäna Saman Ghoddos har varit ryktenas man under sommaren efter sin succé i både allsvenskan och Europa League och VM-spelet med sitt Iran.

Anfallaren har kopplats till en handfull klubbar runtom i världen, men beslutet har dragit ut på tiden. När agenten Quique Pina i dag postade en bild på sin Instagram där de båda skakade hand och skrev under ett avtal såg historien till sist ut att få ett slut.

”Den bästa spelaren i den svenska ligan kommer till vår liga: Ghoddos till S.D. Huesca”, skriver Pina i inlägget.

Sportchefen: ”Utesluter en affär med Huesca”

Nu kommer dock en vändning i historien. Trots agentens uttalande säger Östersunds sportchef Daniel Kindberg att Ghoddos inte alls är klar för klubben.

– Han är absolut inte klar för någon klubb och vi kommer inte att skriva på ett avtal med Huesca. Det är absolut inte aktuellt i dagsläget, säger han till Expressen.

På bilderna som agenten lagt upp ser det däremot ut som att Ghoddos skriver på ett kontrakt. Bilder som Kindberg sett.

– Han har fått vår tillåtelse att åka ner till Spanien och bekanta sig med klubben, men inte att skriva på något. Jag har ingen aning vem den där agenten är. Vi har aldrig haft något med honom att göra och kommer inte ha det heller. Saman är på väg hem till Sverige igen, säger Kindberg till tidningen.

– Som det känns just nu så utesluter jag att det blir en affär med Huesca eftersom jag inte är nöjd. Jag utesluter inte att Saman är kvar hos oss efter att fönstret stängt, det gör jag inte.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.