Alexander Isak. Foto: Bildbyrån

Två nya mål för Alexander Isak

Uppdaterad
Publicerad

Alexander Isak fortsätter att leverera mål i Willem. I kvällens match stod svensken för två mål redan i den första halvleken när hans lag vann mot De Gaafschap med 3–2.

Alexander Isaks målform fortsätter. I sin förra match gjorde han ett mål och dessförinnan två mål. Denna match var inte sämre för den 19-årige svensken. Redan efter 22 minuter hade Isak hunnit näta två gånger för sitt Willem. Tabellelvan till slut vann matchen mot De Graafschap med 3–2.

Alexander Isak har nu gjort fem mål på lika många matcher i Eredivisie och är ett av namnen som förbundskapten Janne Andersson håller extra koll på inför EM-kvalet. Men trots succén tycker inte SVT Sports expert Daniel Nannskog att han är riktigt redo för att ta en plats i den svenska truppen som tas ut på onsdag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.