Bayern Münchens Jamal Musiala måljublar med Leroy Sané (vänster). Foto: Bildbyrån

Bayern München bortaslog Lazio

De regerande mästarna Bayern München vann stort borta mot Lazio.

Robert Lewandowski inledde målskyttet efter nio minuter i en match som slutade 4-1 till tyskarna.

Man har nu ett bra resultat att gå på inför den andra åttondelsfinalen.

Bayern München inledde den första åttondelsfinalen på bästa sätt. Efter endast nio minuter satte Robert Lewandowski 1-0 till tyskarna. Det följdes av ett 2-0 mål signerat Jamal Musiala, 17 åringens första mål i Champions League.

Innan domaren blåst av för halvtid hade också Leroy Sané gjort 3-0 för Bayern München.

Andra halvlek

Den andra halvleken började lika illa för Lazio som den första gjorde. I den 47:e minuten kom 4-0 för Bayern München efter ett självmål av Lazios Acerbi.

Två minuter efter det satte Joaquin Correa ett reduceringsmål för hemmalaget. Lazios 1-4 mål blev också slutresultatet.

Bayern München har nu ett bra utgångsläge inför returmötet på hemmaplan den 17:e mars.

ARKIV: Nannskog: ”De är favoriter i Champions League” (16 februari 2021)