Lindelöf med snöpligt självmål när United tappade poäng

Uppdaterad
Publicerad

Victor Lindelöf var i händelsernas centrum när Manchester United tappade poäng hemma mot Everton. I den 36:e minuten var han olyckligt inblandad i en situation där han gjorde självmål.

– Det är ingen mening att jag står här och klagar men hans armar är över Davids axlar när han ska slå undan bollen, säger Solskjaer till Mancester Evening News.

Efter en trevande säsongsinledning har Manchester United börjat spela in poäng. Nya tränaren Ole Gunnar Solskjaer har fått se laget besegra både Tottenham och Manchester City men mot Everton tappade man poäng.

En hörna i den 37:e minuten ledde fram till att Everton kunde ta ledningen. Målvakten, David De Gea missbedömde bollen som träffade Lindelöf i magen och passerade sedan den egna mållinjen.

Ett domslut som inte gillades av hemmalaget. Vilda protester utbröt mot att De Gea blivit störd i situationen av Dominic Calvert-Lewin och därför inte kunde nå bollen. En VAR-granskning senare var målet dock godkänt.

– Det är ingen mening att jag står här och klagar men hans armar är över Davids axlar när han ska slå undan bollen, säger Solskjaer till Mancester Evening News.

Manchester supertalang, den 18-åriga Mason Greenwood kom in i den 65:e minuten och kunde rädda poäng för sitt lag.

I och med att de tappade poäng tog Tottenham över Europa League-platsen.

Premier League

Manchester United logo

Manchester United

1 - 1

Everton logo

Everton

Old Trafford, Manchester
Publik: 63328
Domare: Michael Oliver

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.