Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Lionel Messi. Foto: Instagram/Bildbyrån.

Lionel Messi talar ut efter Saudi-resan: ”Trodde vi var lediga”

Uppdaterad
Publicerad

Det har stormat runt Paris Saint-Germains storstjärna Lionel Messi den senaste tiden. Nyligen reste han till Saudiarabien efter en match, utan klubbens tillåtelse, och nu talar han ut vad som hände.

– Jag trodde vi skulle ha en ledig dag efter matchen, säger han i ett klipp på Instagram.

Lionel Messi är turistambassadör i Saudiarabien och det var därför han reste till landet efter matchen. Då kom uppgifter om att han skulle stängas av i två veckor av klubben. Nu berättar han själv om situationen.

– Jag trodde vi skulle ha en ledig dag efter matchen, som alltid. Jag hade planerat en resa och kunde inte avboka den. Jag ber om ursäkt till mina lagkamrater och nu väntar jag på klubbens beslut, säger han bland annat.

Den senaste tiden har det också gått rykten om att argentinaren ska lämna PSG i sommar och det har varit en av sakerna som har lett till att supportrar har protesterat mot klubbledningen och flera av stjärnspelarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.