Foto: Bildbyrån

Lionel Messis pappa förnekar uppgifterna: ”Utnyttjar Leos namn”

Uppdaterad
Publicerad

Lionel Messi har uppgetts vara klar för en flytt Saudiarabien.

Uppgifter som förnekas av hans pappa och agent Jorge Messi.

”Det är bara fejknyheter som utnyttjar Leos namn”, skriver han i ett uttalande.

Nyhetsbyrån AFP rapporterade att det inte blir någon fortsättning för Lionel Messi i Paris Saint-Germain utan att superstjärnan ska spela i Saudiarabien nästa säsong.

Uppgifterna dementeras av 35-åringens pappa och agent Jorge Messi i ett uttalande.

”Vi har absolut inte kommit överens med någon klubb för nästa säsong. Beslutet kommer inte att tas innan Lionel avslutar ligaspelet med PSG. Ingenting är undertecknat, överenskommet eller muntligt överenskommet. Det är bara fejknyheter som utnyttjar Leos namn”, skriver Jorge Messi i ett uttalande på sociala medier.

”Det finns alltid rykten”

Lionel Messi har ett utgående avtal med Paris Saint-Germain som kommenterade uppgifterna om en flytt till Saudiarabien med att argentinaren förblir under kontrakt till 30 juni, då hans avtal med den franska klubben löper ut.

”Det finns alltid rykten och många använder namnet Lionel för att bli kända, men sanningen är bara en och vi kan försäkra att det inte finns något avtal med någon”, skriver Jorge Messi.

KLIPP: Messi talar ut efter Saudi-resan: ”Trodde vi var lediga” (5 maj 2023)

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Lionel Messi. Foto: Instagram/Bildbyrån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.