Anel Ahmedhodzic tycker att Granada spelade fult. Foto: Bildbyrån

Malmötalangen: ”De spelar mycket fult”

Uppdaterad
Publicerad

Granada ledde största delen av Europa League-playoffet mot Malmö. De maskade och såg till att få frisparkar. Till slut vann de också med 3-1 i Malmö.

– De spelar bra fotboll fast de spelar mycket fult, säger Malmöbacken Anel Ahmedhodzic på presskonferensen.

På presskonferensen efter matchen var alla Malmö-spelare inne på att det blev lite grinigt på planen mot slutet och att Granada gärna hade det så.

– De spelar bra fotboll fast de spelar mycket fult. De klagar och snackar mycket. Men det är Europa och då gör nästan alla lag det, säger Ahmedhodzic.

Europa League

Han får medhåll av Ola Toivonen, men han är mer imponerad av motståndarna.

– Det är klokt. Det är inte sista laget som kommer göra det i europeisk fotboll. De vet vad de gör. Smart, säger han.

– Jag vill inte säga att de spelade fulare än vi gjorde.

Malmötränaren Jon Dahl Tomasson ger sin bild av matchen:

– Om man ser till helheten ska vi vara riktigt besvikna. Skillnaden idag är mycket enkel, de gör mål på sina chanser och det gör inte vi.

– Vi ska hålla huvudet högt för vi gör en bra prestation, men det är svårt att sitta här och säga att vi gör en bra insats när vi förlorar en match. Vi vill vinna och göra staden och fansen stolta.

KLIPP: Malmö föll mot Granada i Europa League-playoffet

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet