Man Uniteds Juan Mata blev matchhjälte mot Wolverhampton Foto: Bildbyrån.

Manchester United vidare i FA-cupen

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United är vidare till fjärde omgången i FA-cupen efter en 1–0-seger mot Wolverhampton.

Manchester United besegrade Wolverhampton med 1-0 i tredje omgången av FA-cupen.

Ole Gunnar Solskjaers manskap hade en del chanser i första halvleken men då stod John Ruddy i vägen och räddade sitt Wolverhampton. Och det hände mer. Bortalagets Pedro Neto lyckades få bollen i mål men efter VAR-bedömning dömdes det till fördel för United.

Mållöst alltså efter första och till slut kom det förlösande målet på Old Trafford. Juan Mata, frispelad av Anthony Martial, höll nerverna i styr och kunde med en retsam chip ge sitt lag ledningen, och segern, med dryga 20 minuter kvar att spela.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen.