Sinisa Mihajlovic och Zlatan Ibrahimovic. Foto: Bildbyrån

Mihajlovic om Zlatans framtid: ”Oss eller Sverige”

Uppdaterad
Publicerad

Redan i vintras försökte Bologna värva Zlatan Ibrahimovic. I sommar ser lagets tränare Sinisa Mihajlovic bara två alternativ för Zlatan.

”Oss eller Sverige”, säger han.

– Han ringde mig för några dagar sedan. Vi får se vad han bestämmer i sommar. Han kommer i vart fall inte att stanna i Milan. Frågan är om han kommer till oss eller återvänder till Sverige, sade Mihajlovic i den serbiska tv-showen ”En kväll med Ivan Ivanovic”, enligt Fotbollskanalen.

Sinisa Mihajlovic var assisterade tränare mellan 2006 och 2008 i Inter med Zlatan Ibrahimovic i laget. I vintras försökte han också värva Zlatan till Bologna, men då valde han istället en återkomst i Milan. Men nu ryktas Zlatan bort och tidigare i veckan uppgav tidningen Corriere della Sera att Zlatan kommer lämna Milano-klubben efter säsonen.

Corona och idrott

Zlatan har själv också öppnat upp för spel i Hammarby i en intervju med Dplay.

– Allt är öppet. Allt är öppet så länge jag håller, sade han i slutet av april.

Klipp: Zlatan öppnar för spel i allsvenskan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet