André Pops, Therese Strömberg och Daniel Nannskog. Foto: Janne Danielsson

Ny säsong av Fotbollsstudion – premiär på måndag

Uppdaterad
Publicerad

Allsvenskan är igång och i kväll startar en ny säsong av Fotbollsstudion – magasinet som sammanfattar, ger alla höjdpunkter och experternas skarpa analyser.

– Måndagarna kommer fyllas med leenden och löpvägar, genombrott och utbrott, missar och mästare. Från och med nu är måndag veckans bästa dag, säger programledaren André Pops.

Varje måndagkväll ser du Fotbollsstudion kl 21.30 i SVT Play, eller 22.30 i SVT1.

– Fotbollsstudion bygger på passionen som finns för allsvenskan. Blandningen av starka känslor och skarp analys är en perfekt grund för ett fotbollsmagasin, säger Pops.

”Många lag gör upp om guldet”

Fotbollsstudions Therese Strömberg sätter tre ord på årets allsvenska.

– Oförutsägbar, profilstark och svinrolig. För att det är precis så det kommer att bli – många lag som gör upp om guldet, ett gäng som kommer att få kämpa för överlevnad, starka karaktärer som kommer göra allt för att just deras lag ska nå framgång... Ni hör ju!

Expertkollegan Daniel Nannskog tror att Malmö FF blir svårslagna även i år.

– Slår du upp begreppet ”komplett fotbollsspelare” får du upp en bild på honom... Anders Christiansen! Den lille, store teknikern med förmågan att avgöra matcher med både framspelningar och egna mål. Han har allt, det är inget snack om att Malmösstjärnan återigen blir årets spelare i allsvenskan, säger Nannskog.

Nannskog: Så slutar allsvenskan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.