Tung comeback för Robin Olsen

Robin Olsen var tillbaka i Cagliaris mål. Men det blev en minst sagt tuff återkomst efter den långa avstängningen i italienska Serie A.

Inte nog med att Juventus vann med hela 4–0 – Cristiano Ronaldo var dessutom på showhumör.

Den svenske landslagsmålvakten släppte in fyra mål, varav tre från portugisiske världsstjärnan Cristiano Ronaldo, i förlusten borta mot topplaget Juventus.

Ronaldo tog vara på en bjudning av Cagliari-försvaret, rundade svensken och satte 1–0 i 49:e minuten. 2–0 satte han på straff och 4–0 placerade han in åtta minuter från fulltid. Dessförinnan hann stjärnan spela fram inhopparen Gonzalo Higuain till 3–0.

Straddes hårt

Robin Olsen straffades hårt för sitt tilltag i matchen mot Lecce i slutet av november, då han rök ihop med straffskytten Gianluca Lapadula, som precis reducerat till 1–2, och visades ut. Ett rött kort som ledde till att han stängdes av i fyra matcher.

”Tråkigt slut på matchen, vilket jag såklart ber om ursäkt för till mina lagkamrater och tränare och våra fans!”, skrev Olsen på Instagram efter incidenten.

Klipp: Olsen utvisad efter storbråk