Quaison målskytt för Mainz

Robin Quaison har gjort sitt åttonde ligamål för Mainz.

I den elfte minuten sköt han in 0-1 borta mot Oscar Wendts Borussia Mönchengladbach.

Wendt låg sedan bakom hemmalagets kvittering i en match som Mönchengladbach vände till 3-1

Robin Quaison gör en stark säsong för Mainz, som slåss i bottenskiktet av Bundesliga. Mot Borussia Mönchengladbach ordnade han 1-0 i den elfte minuten.

Moussa Niakhate skickade en långboll mot Quaison som sprang i djupet. Han tog emot bollen fint och drog sedan till med ett hårt skott som satt högt bakom hemmamålvakten Yann Sommer.

Mönchengladbach vände i andra halvlek

Oscar Wendt spelar från start för Borussia Mönchengladbach. Alassane Plea kvitterade till 1-1, assisterad av den svenske vänsterbacken. Wendt skickade in en frispark till Plea som enkelt styrde in bollen i mål.

Borussia Mönchengladbach skulle också vända matchen efter två mål i den andra halvleken. Alassane Plea nickade in sitt andra för kvällen till 2-1 efter ett snyggt svepande inlägg från Patrick Herrmann. 3-1 satte Florian Neuhaus dit i den 88:e minuten.

De åtta fullträffarna i ligan för Robin Quaison innebär hans mest målrika säsong sedan han spelade i AFC i division 1 2011.