Fridolina Rolfö. Foto: Bildbyrån

Rolfös målsuccé fortsätter – sköt Bayern till semi i CL

Fridolino Rolfö, 25, har hittat målformen borta i Tyskland.

I dag sköt anfallaren Bayern München vidare i Champions League när hon satte 1-0 i returen mot Slavia Prag.

Det var hennes femte mål på de fem senaste matcherna. Matchen slutade 5-1 till tyskarna.

Fridolina Rolfö visar fin form inför landskamperna mot Tyskland och Österrike om några veckor.

I dagens Champions League-kvartsfinalretur mot Slavia Prag – 1-1 i första mötet – på hemmaplan blev 25-åringen från Kungsbacka målskytt redan efter 23 minuter när hon var påpasslig på en hörna.

Målet betydde 1-0 och var startskottet på en utklassning modell större mot tjeckiskorna.

När Rolfö blev utbytt i den 60:e minuten hade Melanie Leupolz och Mandy Islacker gånger två fyllt på ledningen till 4-0.

Till slut blev det 5-1 och nu väntar Barcelona för Bayern München i Champions League-semifinalen.

För Fridolina Rolfö var det femte raka matchen som hon hittade nätet. Totalt har det blivit nio mål för svenskan den här säsongen.