Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Barcelona, Manchester United eller Chelsea? Supertalangen Roony Bardghji säger sitt om alla flyttrykten. Foto: SVT/Bildbyrån

Roony Bardghji om alla transferrykten: ”Jag hör allt”

Uppdaterad
Publicerad

Supertalangen Roony Bardghji är ryktenas man och kopplas dagligen ihop med olika storklubbar i Europa. För SVT Sport berättar 18-åringen hur han hanterar uppmärksamheten.

FC Köpenhamns mittfältare Roony Bardghji har gjort succé under hösten och vintern. Efter 18-åringens mål mot Manchester United i Champions League tog ryktena om nästa klubbadress fart på riktigt.

Enligt Bardghji själv är det enklaste sättet att hantera allt att inte läsa för mycket om det.

Herrlandslaget i fotboll

– Jag hör allt, men man behöver inte gå in och läsa och leta om sig själv, det påverkar för mycket. Jag fokuserar det jag gör på planen, säger han.

”Går inte att undvika”

Som 18-åring, hur lätt är det att undvika det?

– Det är lätt att säga det, men det är svårt. Det går inte att undvika med sociala medier och att dina vänner säger till dig.

Se hela intervjun med Roony Bardghji på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet