Segers löfte till sportchefen: ”Då är du nere”

Uppdaterad
Publicerad

Caroline Seger blev årets mittfältare. Då skickade hon en rejäl passning till rekordinnehavaren Therese Sjögran om framtiden.

Hon gjorde sin 200:e match i landslaget i år och nyligen skrev Caroline Seger på för tre år till med klubblaget FC Rosengård.

Då meddelade hon att OS var siktet med den fortsatta karriären. Men när hon ikväll tog emot priset för årets mittfältare så skickade hon en rejäl passning till sin sportchef Therese Sjögran, som just nu innehar rekordet för flest antal matcher i damlandslaget.

– Therese Sjögran är rädd. Så jag jagar henne hela tiden. 214 och jag är på 201. Så nästa år Sjögran, då är du nere, säger Caroline Seger i TV4:s sändning och utvecklar sedan för SVT Sport.

– Jag tror att det kommer vara så till att jag slutar eller slår det här rekordet. Så hon får fortsätta med att svara på frågor och jag detsamma. Sedan får vi se var vi landar i allt detta.

Sjögran står på 214 landslagsmatcher och Seger behöver därmed göra 13 framträdanden i blågult för att tangera sin sportchefs rekord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.