Ola Toivonen besviken efter missade cupguldet Foto: Bildbyrån/SVT

Stjärnans blick säger allt – ”Det är klart det inte känns bra”

Uppdaterad
Publicerad

Ola Toivonen gav Malmö FF ledningen i cupfinalen och såg ut att ha säkrat segern för skåningarna.

Men IFK Göteborg vände och det var en besviken målskytt som mötte SVT Sport i mixade zonen.

– Det är klart det inte känns bra. Vi hade kontroll på det i 85 minuter tycker jag, säger en uppenbart besviken Toivonen till SVT Sport.

I 85:e minuten ledde Malmö FF med 1-0 och såg ut att bärga en kraftigt efterlängtad cuptitel hem till Skåne. Ola Toivonen gav gästerna ledningen och hade även en sen chans att kvittera matchen i förlängningen men anfallarens nick gick strax utanför.

Efter att ha tagit emot silvermedaljen mötte Ola Toivonen SVT Sport i mixade zonen.

– Det är klart det inte känns bra. Vi hade kontroll på det i 85 minuter tycker jag, säger en uppenbart besviken Toivonen till SVT Sport.

Extra snöpligt för Malmö var kvitteringsmålet som kom till efter ett avgörande misstag från Behrang Safari. Den rutinerade backen halkade och tappade boll långt in på egen planhalva och IFK Göteborg utnyttjade läget maximalt och Patrik Karlsson Lagemyr kunde skicka in 1-1.

Vad är det som gör att ni tappar det?

– Vi gör ett misstag när vi har bollen och de får en kontring på det. Sen var de lite bättre i första delen av förlängningen och sen vill det sig inte riktigt, säger Ola Toivonen till SVT Sport.

KLIPP: Göteborg vann cupfinalen – se matchens mål här

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.