Liverpool och Chelsea delade på potten i Premier League Foto: Bildbyrån/kollage.

Sturridges drömmål räddade Liverpool

Daniel Sturridges drömmål fram till 1-1 i 88:e minuten räddade Liverpools förlustnolla i Premier League.

Lagen möttes i onsdags i Ligacupen och i kväll var det dags igen i ligaspelet. Precis som i Ligacupen såg Eden Hazard ut att bli matchhjälte, men inbytte Daniel Sturridge kvitterade för Liverpool med ett drömmål i slutminuterna.

Efter att ha lyckats spela sig ur Liverpools press ochj bollen gick ut till Eden Hazard som avancerade in i straffområdet och snyggt placerade in bollen i bortre hörnet fram till 1-0.

Liverpool hade flera chanser att kvittera.  Fjolårets skyttekung Mohamed Salah rann igenom och rundade Kepa i Chelseamålet, men egyptiern fick se sitt avslut rensas på mållinjen.

Sturridge med ett drömmål

I den andra halvleken backade Chelsea hem och lät Liverpool ta över matchen. Liverpool var nära att kvittera genom inbytte Shaqiri, men det dröjde till den 88:e minuten tills kvitteringen kom. Inhopparen Daniel Sturridge fick bollen utanför straffområdet, klippte till och fick se bollen snyggt gå in i Kepas vänstra kryss.

– Det viktigaste var att få med sig en poäng, säger poängräddaren Sturridge till BT Sport.

Krysset var Liverpools första poängtapp för säsongen och laget tappade även serieledningen till Manchester City, men de båda lagen har samma poäng.