Sverige missade tredjeplatsen i Algarve Cup

Sverige förlorade matchen om tredjeplats i Algarve Cup mot Kanada på straffar.

Sverige och Kanada gjorde upp om tredjeplatsen i Algarve Cup. Matchen slutade 0-0 och fick avgöras på straffar.

Kanada dominerade spelet i den första halvleken och hade en boll i mål men det dömdes bort på grund av offside. I andra halvlek fick Sverige ett jätteläge att ta ledningen när Nilla Fischer sköt i ribban efter en hörna. Men inget av laget lyckades få en boll i nät och straffar fick avgöra.

Lagen höll jämna steg i straffläggningen men till slut var det Kanada som tog hem det. Hanna Glas missade sin straff och Kanada satte sin straff därefter och tog hem tredjeplatsen.