Varbergs dystra svit fortsätter – kan tappa serieledning. Foto: Bildbyrån

Varbergs dystra svit fortsätter – kan tappa serieledning

Överraskningslaget Varberg var efter en magisk vändning på två minuter på väg att bryta sin dystra svit på tre raka matcher utan vinst.

Men i den 93:e-minuten kom kallduschen. En skarv fram i närheten av straffområdet och sedan ett skott på halvvolley från Frejs Mattias Bouvin och så var det 2-2.

Varberg hade skrivit historian som ett Hollywood-drama. Tufft i början med tidigt underläge hemma mot Frej.

En stor motgång med ett bortdömt mål i den andra halvleken för offside.

Men sedan: en magisk vändning på två minuter. Först stod Astrit Seljmani rätt i straffområdet och skickade in kvitteringen i den 78:e minuten.

Minuten senare: inbytte Robin Book trocklar sig fram och skickar in 2-2 på Påskbergsvallen.

Varbergs-spelarna rasade till marken

Men regissören hade glömt slutet. För med bara dryga minuten kvar av matchen friställdes Frejs inbytte anfallare Mattias Bouvin och han gjorde inga misstag. På halvvolley tryckte han till, förbi August Strömberg i målet.

Förtvivlade Varbergs-spelare la sig efteråt ner på marken.

Nu kan Varberg tappa den serieledning de haft så länge. Om Mjällby besegrar Gais på söndag är de serieledare.