Foto: Instagram/Bildbyrån

Zlatan besökte Hammarbyspelarna: ”Kommer minnas denna dag för evigt”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic, som sedan i höstas är delägare i Hammarby, var idag och besökte klubben i Stockholm.

Nyförvärvet Paulinho befann sig på gymmet när legendaren plötsligt dök upp.

– Det var en dröm som gick i uppfyllelse, att få träffa honom. Han är Sveriges kung, säger brassen till SVT Sport.

Zlatan Ibrahimovic stod över Milans seriematch igår på grund av influensa. Idag är han på plats i Stockholm för att besöka Hammarby.

– Han har varit här för att träffa oss och lära känna oss lite bättre. Det var syftet med besöket. Han har inte varit här tidigare så han ville komma ner och träffa oss, titta hur det ser ut här och bekanta sig, säger ordföranden Richard von Yxkull till Fotbollskanalen.

Paulinho genomförde försäsongsarbetet i gymmet när stjärnan plötsligt kom in.

– Vi pratade inte så mycket, vi träffades och tog några bilder. Han pratade med oss och han pratade lite portugisiska med mig.

”Blev chockad”

Paulinho är ett av Hammarbys nyförvärv och anslöt till klubben för en vecka sedan. Han tror att Hammarby har goda chanser under den kommande säsongen och han ser fram emot att träffa delägaren Zlatan igen.

– Jag hoppas vi får träffa honom igen, han är kungen av Sverige. Inte bara den bästa spelaren, han är kungen. Det var en speciell dag för mig, för jag fick träffa Zlatan. Det har alltid varit en dröm. Jag kommer minnas den här dagen för evigt.

– Jag var inte så nervös, jag blev mer chockad. Man får komma nära en sådan som Zlatan.

DETTA HAR HÄNT: Bråket om Zlatanstatyn – vad handlar det om egentligen?

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.