Foto: TT

Milans sportchef: ”Zlatan stannar i MLS”

Uppdaterad
Publicerad

Det blir ingen flytt till Italien för Zlatan Ibrahimovic, 37. Det bekräftar Milans sportchef Leonardo.

– Han kommer att stanna i LA Galaxy, säger han till Sky Sport Italia.

Zlatan Ibrahimovic blir USA och Los Angeles troget. Det avslöjade Milans sportchef – vilken jagat Ibrahimovic underskrift under en längre tid – sent på söndagen.

– Ibrahimovic kommer inte att återvända till Milan, säger Milans sportchef Leonardo till Sky Sport Italia enligt Football Italia.

Den svenske världsstjärnan uppgavs för ett par veckor sedan vara klar för Milan.

Felaktiga uppgifter visar det sig.

– Zlatan har lovat LA Galaxy att stanna. Vi (Milan) och Zlatan var sugna på en övergång, men har står fast vid det han har lovat och kommer att stanna kvar i MLS, säger sportchef Leonardo.

”Hade funnits ett stort symbolvärde”

37-årige Ibrahimovic har vunnit en Serie A-titel med Milan. Han lämnade klubben 2012.

– Det hade varit en fantastisk historia om han hade kommit tillbaka till Milan och det hade så klart funnits ett stort symbolvärde i en sådan övergång, men det kommer inte att vara möjligt, fortsätter Leonardo.

Även amerikanska ESPN har gått ut med uppgifterna om Leonardos uttalande. Varken Milan eller La Galaxy har kommunicerat någon nyhet kring Zlatan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.