Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Här säkrar Johanna Bundsen segern efter att ha limmat bollen

Målvakten Johanna Bundsen avslutade målskyttet för Sävehof i segern

Uppdaterad
Publicerad

Sävehof vann en jämn match mot gästande H65 Höör med 26-22 i Handbollsligan.

Målvakten Johanna Bundsen gjorde två av målen – varav det sista avslutade Sävehofs målskytte på ett spektakulärt sätt.

– Vilken hjälte hon är i dag, säger kommentatorn.

I slutminuterna spelade H65 med tomt mål för att försöka krympa avståndet. Bundsen räddade med foten, limmade den med foten och plockade åt sig bollen och skickade den i det tomma målet för 26-22. Det blev inga fler mål de 2.35 som återstod.

– Jag jättenöjd med två poäng så klart, Höör, som är ett defensivt starkt lag bringade oss problem, är ingen lätt motståndare och de skapade problem för oss. Bakåt börjar det ta sig och hända grejer även om jag har synpunkter på offensiven som jag inte är nöjd med, säger Sävehofs tränare Jesper Östlund till Handbollsligan.  

Resa till Montenegro för match på fredag

För Sävehof väntar nu en match i Champions League mot Buducnost i Montenegro på fredag.

– Det är ett väldigt tajt schema och hela tiden en ny uppgift som står för dörren och varje seger som vi kan skrapa in är guld värd, säger Östlund. 

Snöret såg ut att ha gått för Höör flera gånger men man vägrade att ge sig

– Det är surt att vi inte får med oss någon poäng men vi förlorar på våra egna tekniska misstag. Vi får bara att fortsätta att jobba på och till slut ska vi komma upp i nivå, säger Höörs Tilda Winberg.

Se landslagsmålvaktens aktion i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.