Erika Grahm. Foto: Bildbyrån.

Damkronornas säsong är över

Uppdaterad
Publicerad

I lördags kom besked om att B-VM i Frankrike ställs in.

Nu meddelar förbundet att Damkronornas säsong är över.

”Vi har haft ett möte i dag där vi tagit beslut om att ställa in den VM-förberedande verksamhet som vi planerat eftersom vår VM-turnering ställs in”, säger Olof Östblom, tävlingschef hos Svenska ishockeyförbundet, i ett pressmeddelande.

Damkronornas säsong är över.

Efter beskedet att B-VM i Frankrike i april inte blir av på grund av coronaviruset ställer Svenska ishockeyförbundet in också resten av säsongen.

Damkronorna

”Vi fick det här beskedet i lördags kväll och har fram till dess planerat för att genomföra både VM-förberedande läger och VM som vanligt. Vi har haft ett möte i dag där vi tagit beslut om att ställa in den VM-förberedande verksamhet som vi planerat eftersom vår VM-turnering ställs in”, säger Olof Östblom, tävlingschef hos Svenska ishockeyförbundet, i ett pressmeddelande.

”Vi får invänta mer information inför vår planering för kommande säsong gällande VM-turneringarna och Damkronornas verksamhet”, säger Östblom.

Damkronorna skulle i veckan ha haft ett VM-läger i Upplands Väsby.

SE MER: Erika Grahm efter damkronornas fiasko: ”Overkligt” (04/10 2019)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Damkronorna

Mer i ämnet