Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Fansen fick nog efter att Erik Haula fått sitt mål bortdömt – tredje för New Jersey. Foto: BILDBYRÅN

Torontos rookie Pontus Holmberg avgjorde matchen mot New Jersey

Uppdaterad
Publicerad

New Jersey Devils lyckades inte slå klubbrekordet över antal segrar i rad.

Efter tre bortdömda mål i nattens match mot Toronto Maple Leafs brast det för hemmafansen som började bombardera isen med ölburkar och annat skräp.

– Det är inte direkt så att de kastar saker av glädje, de försökte träffa oss. Det är första gången jag ser något liknande, det är galet, säger Torontostjärnan Mitchell Marner till Toronto Sun.

Man kan inte direkt påstå att New Jersey Devils hade marginalerna på sin sida i nattens match mot Toronto. De fick bland annat tre mål bortdömda till hemmafansens stora förtret. När det tredje dömdes bort, 8.53 in i den tredje perioden vid ställningen 2–0 till Toronto, brast det för delar av publiken i Prudential Center som började kasta in ölglas, ölburkar och annat skräp på isen.

– Det är inte direkt så att de kastar saker av glädje, de försökte träffa oss. Det är första gången jag ser något liknande, det är galet, säger Torontostjärnan Mitchell Marner till Toronto Sun.

”Ingen mår bra”

När matchen väl togs upp igen lyckades Devils reducera genom Dougie Hamilton, men närmare än så kom de aldrig och därmed tog lagets vinstsvit slut vid ett tangerat klubbrekord på 13 segrar.

– Ingen mår bra, jag mår inte bra, jag gillar inte den här känslan. Jag gillar inte att förlora och jag vet att det var ett tag sedan, men du vill inte ha den känslan i kroppen. Nu måste vi komma över det, förbereda oss för nästa match och fortsätta att bevisa att vi kan fortsätta att vara det där laget som vann alla de där matcherna i rad, säger Devils-coachen Lindy Ruff till NHL.com.

I Toronto Maple Leafs gjorde Pontus Holmberg sin femte raka NHL-match efter att ha blivit uppkallad från farmarlaget Toronto Marlies och i natt kom hans första NHL-mål. Ett mål som innebar 2–0 i matchen och skulle visa sig bli matchavgörande.

Här avgör rookien Pontus Holmberg matchen mot New Jersey:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.