Hedman fixade Tampa Bays 100:e poäng

Efter sin nionde raka seger blev Tampa Bay första lag över 100 poäng under säsongen. Bakom milstolpen låg Victor Hedman, som satte den avgörande straffen till 4–3 mot Los Angeles.

Tampa Bay såg länge ut att ha den svängiga matchen under kontroll, men på knappt sex minuter i tredje perioden blev 2–0 till 2–3 och hemmalaget var skakat. Då klev J T Miller och Steven Stamkos fram och på en kontring kunde Miller kvittera på pass från Stamkos.

Förlängningen blev mållös, och det krävdes fyra omgångar i straffavgörandet innan Victor Hedman med ett handledsskott kunde sätta avgörande 4–3.