Jesper Boqvist gjorde två mål i Devils seger Foto: Bildbyrån/TT

Jesper Boqvist tvåmålskytt i New Jersey Devils seger

Uppdaterad
Publicerad

Jesper Boqvist gjorde två viktiga mål i New Jersey Devils seger.

Detta efter att Timo Meier lagt grunden med att göra mål i sin debut.

Avgörandet mot Arizona Coyotes kom sedan i förlängning till 5-4.

Aldrig förr har Jesper Boqvist gjort mer än ett mål i en NHL-match. Men i nattens möte med Coyotes låg svensken bakom både 2-1 och 4-2.

– Jag har haft en del chanser den senaste tiden så det kändes skönt att få in de här två, säger Boqvist efter matchen enligt TT.

Men innan Boqvist klev in i målprotokollet hade Timo Meier, som gjorde sin debut i Devils efter flytten från San Jose Sharks, blivit målskytt. Efter nio minuters matchtid med sin nya klubb hittade han fram till nätet.

– Ett fantastisk sätt att starta på. Jag tycker att generellt så behöver jag anpassa mig till spelet här, men det är helt klart kul att få två poäng här i kväll, säger han.

Efter full tid hade Coyotes dock kommit ikapp, från 4-2 till 4-4. Förlängningen blev dock ingen lång historia, då Nico Hischier avgjorde efter bara 23 sekunder till Devils fördel.

NHL

Arizona Coyotes logo

Arizona Coyotes

4 - 5

New Jersey Devils logo

New Jersey Devils

1-2, 1-2, 2-0, 0-1
Mullett Arena, Tempe, AZ
Publik: 4600

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.