Buffalos Victor Olofsson, längst till vänster, firar ett mål med lagkamraterna mot Philadelphia. Foto: TT.

Målfest för Buffalo – körde över Philadelphia

Två raka förluster.

Då studsade Buffalo tillbaka och körde över Philadelphia med 6-1.

Victor Olofsson tryckte in slutresultatet i powerplay i slutet av den tredje perioden, hans tredje poäng på lika många matcher den här säsongen. Svensken tog emot en crosspassning från Taylor Hall och skickade upp pucken i krysset.

Philadelphias enda mål kom tidigare i samma period.

Buffalo, som hade fått en tung start på säsongen med dubbla förluster mot Washington (4-6 och 1-2), tog ledningen med 1-0 i slutet av den första perioden och växlade sedan upp i den andra. Då kom ytterligare tre mål.

När finländaren Henri Jokiharju satte 5-0 drygt halvvägs in i den tredje perioden var matchen definitivt avgjord.

– Det blev lite islossning och det var väldigt skönt, säger Victor Olofsson till Sportbladet.

– Vi spelade en riktigt bra bortamatch och gjorde det svårt för dem. De fick inte mycket av oss, fortsätter han.