Bisarra olyckan i NHL – knockas av plexiglas

Hemmafansens firande efter Boston Bruins 3-1-mål mot Carolina Hurricanes slutade otäckt.

Ett plexiglas lossnade och föll ned över funktionären Joe Foley som skadade sig och fick föras till sjukhus.

– Jag har hört att han mår bra och kommer klara sig fint, säger målskytten David Pastrnak till nhl.com efter matchen.

Det var när Bostons Pastrnak knappt femton minuter in i andra perioden, i den tredje åttondelsfinalen mot Carolina, satte 3-1 som olyckan inträffade.

Hemmafansen dunkade så hårt i plexiglaset bakom det ena utvisningsbåset att en stor skiva lossnade – och ramlade ned över tidhållaren Joe Foley. Foley fördes ut på bår och kördes till sjukhus för att undersökas. Han rapporteras ha varit alert efter händelsen.

– Jag har hört att han mår bra och kommer klara sig fint, säger Pastrnak till nhl.com.

Boston vann med 4-2 framför hemmapubliken efter att Taylor Hall gjort lagets sista mål. Segern innebär att Boston reducerar matchserien mot Carolina till 2-1.