Foto: BILDBYRÅN/Twitter

McGregors kaxiga svar efter förlusten: ”Ser fram emot returmatch”

Uppdaterad
Publicerad

Skandalmatchen mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov har definitivt inte fått sitt slutkapitel.

Kort efter att McGregor strypts ut tweetade han ut det som kan bli nästa kapitel.

”Bra match. Jag ser fram emot returmatchen”, skriver Conor McGregor.

Conor McGregor var inte alltför nedslagen efter förlusten mot Khabib Nurmagomedov i UFC-comebacken. Kort efter matchen, i det som rubriceras som en skandal, tweetade irländaren:

”Bra match. Jag ser fram emot returmatchen”, skriver McGregor i en populär tweet.

Foto: Twitter

I korta drag handlade skandalen om att Khabib Nurmagomedov efter matchen tog sig ner i publikhavet och började slåss med irländarens träningskamrat Dillon Danis.

Khabib kan fråntas titeln

Det räckte inte där. Khabibs team hade inte slagits klart. Medan Conor McGregor återhämtade sig i buren blev han överfallen av två personer i Nurmagomedovs team, Zubaira Tukhugov och Islam Makhachev, båda två tävlar i UFC.

– Det här är det absolut galnaste och vidrigaste jag har sett under alla mina år som kommentator inom MMA. Det är en mörk stund för den här sporten. Man blir så oerhört besviken, sade UFC:s mångårige kommentator Joe Rogan.

Idrottskommissionen i Nevada, där fajten gick, har ännu inte betalat ut pengarna för matchen till segraren Nurmagomedov, och det är oklart vad efterspelet av attacken blir.

– Blir det en lång avstängning kan hans titel dras tillbaka, säger Dana White till Espn.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.