United-tränaren Ole-Gunnar Solskjaer och MMA-superstjärnan Conor McGregor. Foto: Bildbyrån

Oväntade hyllningen till Solskjaer – från MMA-superstjärnan

Uppdaterad
Publicerad

Ole-Gunnar Solskjaer har gjort stor succé sedan han tog över som tränare för Manchester United.

Nu hyllas han från oväntat håll – av MMA-superstjärnan Conor McGregor.

”Man känner verkligen passionen han har för den här klubben”, skriver irländaren.

I går vann Solskjaer sin åttonde raka match sedan han tog över som tränare för Manchester United. Det när Arsenal besegrades med 3–1 i den fjärde omgången av FA-cupen.

Lovorden har haglat över lagets nye tränare, och nu ansluter även den förre UFC-mästaren Conor McGregor till hyllningskören.

Efter Uniteds seger mot Arsenal skrev han följande i sociala medier:

”Ole-Gunnar Solskjaer är en speciell människa! Manchester Uniteds ”Super-Sub”, som spelare och tränare. Galet! Man känner verkligen passionen han har för den här klubben och dess historia. Han strålar av stolthet när han livligt berättar om klubbens fantastiska kontringsförmåga genom åren. Wow!”

Straffas nästa vecka

McGregor fortsatte med att lägga ut en bild på sig själv som liten pojk iförd en Manchester United-tröja, som han köpte för sina egna pengar som åttaåring.

På tisdag kväll jagar Solskjaer och ”Red Devils” sin nionde raka seger hemma mot Burnley.

Vad gäller MMA-stjärnans egen framtid får vi veta mer i början av nästa vecka när idrottskommissionen i Nevada sammanträder och delar ut straffen efter höstens skandalscener på UFC 229, när ett stort bråk utbröt efter matchen mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.