UFC-stjärnan Walt Harris (höger) och hans styvdotter Aniah Blanchard, som nu har hittats död. En mordutredning pågår. Foto: TT/Bildbyrån

UFC-stjärnans dotter hittad död – utreds som mord

Publicerad

UFC-stjärnan Walt Harris 19-åriga styvdotter har varit försvunnen under flera veckors tid.
Nu bekräftar polisen att hon har hittats död i ett skogsområde och att en mordutredning pågår.
– Det här är hjärtskärande för Walt och hans familj, säger UFC-presidenten Dana White.

För ungefär en månad sedan meddelade UFC-stjärnan Walt Harris, rankad åtta i världen i tungvikt, att hans 19-åriga styvdotter Aniah Blanchard var spårlöst försvunnen.

FBI kopplades in i fallet som också engagerade hela MMA-världen, med flera kända namn som erbjöd stora summor pengar för information som kunde leda till ett gripande.

Nu meddelar polismyndigheten i Alabama att man har hittat Aniah Blanchard död i ett skogsområde, enligt nyhetsbyrån AP. Ärendet utreds nu som misstänkt mord.

”Aniahs bortgång är en otänkbar tragedi och UFC vill framföra sitt djupaste deltagande till Walt och hans familj under den här svåra tiden”, skriver UFC i ett pressmeddelande.

Walt Harris beslöt sig i slutet på oktober, när Blanchard försvann, för att dra sig ur sin kommande stormatch mot legendaren Alistair Overeem, som skulle ha ägt rum 7 december i Washington.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer