Foto: Pontus Lundahl/TT

Arrangören: ”Det blir ett Power Meet 2017”

Uppdaterad
Publicerad

Hemsidan är uppdaterad och fältet bokat, nu jobbar arrangörerna mot ett nytt Power Meet 2017.

– Vi jobbar mot att Power Meet ska bli av även nästa år, säger Bibi Gustafsson på Power Big Meet.

Trots de besked som gavs efter rånet tidigare i somras så kom sen också beslutet att arrangörerna hade ändrat sig och ville arrangera Power Meet igen. Ansökan om att få arrangera är nu inskickad, datumen är satta och den engelska hemsidan har uppdaterats med all information. Det har även skapats ett Facebook-event för bilträffen.

Power Meet flyttar

– Det Kjell sa efter rånet, att det skulle bli det sista Power Meet, det var ju chockrelaterat, det hade man kunnat förstå, säger Bibi Gustafsson på Power Big Meet.

Inget är klart

Men fortfarande råder osäkerhet kring om det blir av. Fältkommittén som har hand om bokningarna på Johannisbergs flygfält vill inte kommentera frågan.

– Ingenting är klart, mer än så kan jag inte säga. Det är bokat på fältet men ingenting är klart. Vi fick in det här igår, vi jobbar med det, säger Leif Nordstrand från Västerås Flygklubb, som sitter med i fältkommittén.

”Fått köra i alla år”

Men ett dröjande besked är inget som hindrar arrangörerna från att tro på att det blir ett Power Meet 2017.

– Nej vi brukar inte få klartecken förrän kring jul. Men vi har ju fått komma i alla år så det vore konstigt om vi inte skulle få köra ett år till, säger Bibi Gustafsson.

Vågar ni lite på att ni får köra ett år till?

Ja, vi utgår från att vi får det, säger Bibi Gustafsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Power Meet flyttar

Mer i ämnet