Bad cash quartet: Kalle von Hall, Carl Stephanson, Jonas Lundqvist, Martin Elisson och Adam Bolméus Foto: Jessica Gow/TT

Bad cash quartet gör comeback – återförenas efter 14 år

Uppdaterad
Publicerad

De splittrades 2004 – men nu är det åter dags för Bad cash quartet att kliva upp på scenen. Det när en ny festival arrangeras i Göteborg.

Efter splittringen för 14 år sedan fortsatte Jonas Lundqvist solo och Martin Elisson och Adam Bolméus bildade Hästpojken. Men det har länge ryktats om att en återförening varit på g och nu är det klart att en spelning är inbokad. För i början av juni när den nya festivalen Gården går av stapeln är det dags.

Festivalen är en vidareutveckling av endagsfestivalen Garden, och även artister som Sarah Klang, brittiska The streets och australiska Tame impala kommer spela.

”Vi har handplockat en kvalitetsstämplad lineup. Den röda tråden är att de alla är spännande och även exceptionella liveartister. Precis såhär ska en sommarkväll låta”, säger Sulekha Daar, arrangör, i ett pressmeddelande.

Festivalen äger rum på Trädgårdsföreningen i Göteborg 5–6 juni.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.