Ed Sheeran Foto: Charles Sykes

Ed Sheerans twitterkonto raderat

Uppdaterad
Publicerad

Under måndagen stängdes Ed Sheerans twitterkonto. Utan förklaring. Men möjligen är det hans uppträdande i Game of Thrones som föranlett beslutet, enligt Billboard.

Som Kulturnyheterna tidigare rapporterat beslutade artisten Ed Sheeran i början av juli att sluta twittra. Istället skulle hans konto, med över 19 miljoner följare, enbart uppdateras automatiskt med poster från Instagram. Anledningen beskrevs då vara på grund av allt hat och alla negativa kommentarer han fått riktat mot sig via plattformen.

Men nu tycks det vara helt slut. För under måndagen stängdes nämligen kontot helt och hållet. Okommenterat från stjärnan själv.

LÄS MER: Ed Sheeran: ”Jag vill bara gå på och spela”

Gästade Game of Thrones

Nedstängningen kom i nära anslutning till hans gästande i succéserien Game of Thrones. Något som nu rört upp spekulationer kring att detta också är anledningen till att kontot tagits bort. Hans roll i serien möttes av blandat mottagande och möjligen är det för att stoppa negativa kommentarer som artisten nu valt att radera kontot, skriver Billboard

LÄS MER: Ed Sheeran i Game of Thrones

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.