Justin Bieber tog med Lisa Larsson upp på scen och sjöng ”One Less Lonely Girl”. Foto: Johanna Fahlberg

Justin Bieber sjöng för Lisa

Uppdaterad
Publicerad

Lisa Larsson fick följa med Justin Bieber upp på scen. – Det känns underbart, säger hon.

Under varje konsert, när Justin Bieber sjunger ”One Less Lonely Girl” blir ett lyckligt fan utvalt att komma upp på scenen. På Justin Biebers första konsert i Sverige igår föll lotten på Lisa Larsson 15 år.

– Det känns underbart . Jag är fortfarande chock säger Lisa Larsson 15 år som länge varit en ”Belieber” till SVT:s Lilla Aktuellt.

Justin Bieber kommer till Sverige

Hon säger att hon aldrig kunnat drömma om att bli utvald eftersom det är så många andra att välja bland och att hon knappt förstod vad som hände när de kom och frågade.

– Jag stod längst ner på läktare A och så kom en tjej fram och frågade om jag ville bli ”One less lonely girl”. Jag sa ja och gick med upp.

I flera år har det varit rutin att en lycklig tjej får komma upp på scenen och vara ”One Less Lonely Girl”. Flickan får också blommor i håret av Justin Bieber samtidigt som hon lyssnar när han sjunger till henne.

Vad tänkte du när du var där uppe?

– Hur otroligt fin han är – jag dör! Han är lika fin i verkligheten som han är på bild

Två konserter i Sverige återstår – två till kommer alltså ha chans att väljas ut till One Less Lonley Girl.

Vad ska du göra med kransen?

– Sätta upp den bredvid min säng och aldrig ta ner den igen!

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Justin Bieber kommer till Sverige

Mer i ämnet