Två rånare jagades med helikopter efter att en man rånats och huggits med ett stickvapen i Limhamn i Malmö. Foto: Mikael Nilsson

14 november: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Man rånades och höggs med stickvapen i Malmö

En man har blivit huggen med ett stickvapen i samband med ett rån i Limhamn i Malmö. Mannen är förd till sjukhus. Polisen sökte under natten med helikopter efter två misstänkta gärningsmän, men i nuläget har ingen gripits.

Dödstalet stiger efter nya attacker i Gaza

En israelisk robotattack mot mål på Gazaremsan tidigt på torsdagen krävde sex dödsoffer, samtliga civila, uppger sjukvårdspersonal. Därmed är dödstalet efter israeliska attacker i Gaza uppe i 32 de senaste två dygnen.

Erbjöd hjälp efter dikeskörning – misshandlades

Två män stal under onsdagskvällen en bil i Säter, men resan slutade snart i diket. En man kom fram och frågade hur det gått – och utsattes då för en oprovocerad misshandel. De misstänkta personerna kunde senare gripas på en bensinstation i Borlänge.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.