Branden på skolan i Dals Långed bröt ut sent på torsdagskvällen, och boende i området har uppmanats att stänga fönster och ventilation. Foto: Räddningstjänsten Bengtsfors

7 september: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Svår brand i skola utanför Bengtsfors

En omfattande brand bröt ut i en idrottshall tillhörande en skola i Dals Långed, sent på torsdagskvällen. Allmänheten i området har uppmanats att stanna inomhus, och kommunen har gått upp i stabsläge.

Brasiliansk presidentkandidat skadad i knivattack

Högerpolitikern Jair Bolsonaro knivhöggs i buken, mitt i en folksamling i staden Juiz da Fora, under torsdagen. Han vårdas för en allvarlig skada i levern, och hans tillstånd bedömdes till en början som livshotande.

Högerextrem nätprofil portas från Twitter

Den amerikanske debattören och konspirationsteoretikern Alex Jones, som grundat nätsajten Infowars, stängs av från Twitter för gott. Bolaget uppger att Jones brutit mot företagets regler om kränkande beteende.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.