Jonas från Nacka tycker att väntetiderna på akuten är för långa. Här svarar Sarah Havneraas, Familj- och jämställdhetspolitisk talesperson på Kristdemokratiska ungdomsförbundet. Foto: SVT

KDU svarar Jonas, 50, om väntetiderna på akuten

Publicerad
SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här får Jonas svar från Sarah Havneraas (KDU).

Via #Dinröstjänsten på svt.se har hundratals användare från hela Sverige delat sina videoklipp – berättelser som politikerna får reagera på i Rapport, Aktuellt, partiledarutfrågningarna och på svt.se.

Se när Sarah Havneraas (KDU), familj- och jämställdhetspolitisk talesperson, svarar Jonas från Nacka som tycker att akutsjukvården i Sverige skulle kunna bli bättre.

SVT Nyheter har bjudit in samtliga riksdagspartier att reagera på användarnas berättelser i #dinröst. Vi strävar efter att få en balans på totalen kring partiernas representation i #dinröst-tjänsten på svt.se.

Dela din video du med!

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Val 2018 - Politikerna svarar dig

Mer i ämnet